Pages

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Hai :-)
*klik GAMBAR*
Hari ni ain nak join segmen oleh abg Fizgraphic.
First time ain tau pasal blog abg ni., time ain nak try cari tutorial mcm mana nak guna Adobe Photoshop.
Cari punya cari jumpa la blog abg Fizgraphic ni.
1st time tengok blog orang lelaki secantik dan sesekemas mcm blog abg fiz ni ;)
Tutorial dekat blog abg ni jangan cakaplah , banyak betul . So dari situ ain 'explore' gitu blog abg fiz ni .
Banyak lah ain jumpa. Ain try byk tutorial yg ada, memang ain boleh follow lah . Senang je XD
Baru-baru ni ain Download Portable AdobePhotoshop dari blog abg fiz. Bukti ain download *bukti bagai* haha, tengok ni :
Then, ain install dekat laptop abah *thankyou abg fiz*. So dekat rumah ni komputer and laptop semua ada Adobe Photoshop okayyy =D senang ain nak edit and design macam-2 yg ain suka like header yg ain guna sekarang. wehuuuuuuu ~ *tepuktangan*
Yang ain suka sangat kat blog abg fiz ni , dia punya FREEBIES
MasyaAllah , dah la banyak . lagi-lagi doodle dia. Comel angatttt *ikram* LOL XD
boleh pilih nak yg mcm mana . doodles lelaki / perempuan , haiwan pun ada wehhh. haha
sampai susah nak pilih mana sebab banyak sgt . seriously ! tak percaya tgk dekat blog abg fiz SINI .
dh tengok ? taktipu pnye lah . semua nya cantik sangat kan. kalau nak, ambil la kt blog fizgraphic.jangan lupa cakap terimakasih kay :) ni ain tunjuk salah satu doodle abg fiz buat : 
Lagi satu , abg fiz ni rajin betul update dia punya blog. ada je yang di-update ,tabikkk la =D
bila ada benda yg di-update je, ain akan baca. takkan miss lah . sebab nak tau apa lah abg fiz ni update . huhu :') smpai blog abg fiz ni dlm rank . blog ain ni pun takda dalam rank.hakhak. so abg fiz mmg hebat la sampai boleh masuk dalam rank tu . huyoooo . tahniah tahniahhh =D
So, adik-adik or sape-sape yg ada blog or yg baru nak berjinak-jinak dgn dunia berblogging ni amat digalakkan utk tengok semua tutorial fizgraphic ni . blog korg mesti cantik lah .So, jum singgah kt blog Fizgraphic :)
ok tu je . assalam ! 
                                                                                                         

10 0 orang doakan Jarijariberry sihat !:

Saadah Baek said...

dari segmen yang sama . datang blowalking . follow back kayh :)

Khalid Kyle said...


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

Aida Omar said...

Aida datang dari segmen yang sama.. alang2 dah terjah peserta segmen aida follow sekali blog kamu #190.. Salam kenal :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Rahmad Mat said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
Fatin Liyana Vector Illustration

zana said...

singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

deno said...

salam... deno dtg dari segmn yg sama :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Diyan Hani said...

singgh sini dan follow..jm ke blog sy..mardiyanhani.blogspot.com

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana said...

dan follow sini ya....

Post a Comment

 

Le Boss

Last ONLINE at
9 Februari 2013
Syaf sweet 18 2013 :) Not Active

Le Blogger

Me Love You