Pages

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Hai semua :)
*jom join dengan ain*
*jom klik banner untuk join ~ =D
Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com,

Giveaway ni sangat-sangat lah AWESOME yawww . Sebab ?

Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :

Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)

Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog
Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger

Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil .
Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang

Total Hadiah sebanyak = 42 (jika peserta melebihi 300++ hadiah akan digandakan)

Tagged :
http://asmalayyinulharir.blogspot.com/
http://sayamenulisnya.blogspot.com/
http://princesspinkcastle.blogspot.com/


Wowwww ! sangat la AWESOME kan ? So, apa lagi .Jom ramai-ramai join. Kita boleh tambah kawan ramai-2. syiokkkk. InShaaAllah kalau ada rezeki,ramai-ramai boleh menang.LOL XD
 MALAYSIA BOLEH *tetibe*

TERIMA KASIH SUDI BACA :) ILOVEYOU . HEHE

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Hai :-)
*klik GAMBAR*
Hari ni ain nak join segmen oleh abg Fizgraphic.
First time ain tau pasal blog abg ni., time ain nak try cari tutorial mcm mana nak guna Adobe Photoshop.
Cari punya cari jumpa la blog abg Fizgraphic ni.
1st time tengok blog orang lelaki secantik dan sesekemas mcm blog abg fiz ni ;)
Tutorial dekat blog abg ni jangan cakaplah , banyak betul . So dari situ ain 'explore' gitu blog abg fiz ni .
Banyak lah ain jumpa. Ain try byk tutorial yg ada, memang ain boleh follow lah . Senang je XD
Baru-baru ni ain Download Portable AdobePhotoshop dari blog abg fiz. Bukti ain download *bukti bagai* haha, tengok ni :
Then, ain install dekat laptop abah *thankyou abg fiz*. So dekat rumah ni komputer and laptop semua ada Adobe Photoshop okayyy =D senang ain nak edit and design macam-2 yg ain suka like header yg ain guna sekarang. wehuuuuuuu ~ *tepuktangan*
Yang ain suka sangat kat blog abg fiz ni , dia punya FREEBIES
MasyaAllah , dah la banyak . lagi-lagi doodle dia. Comel angatttt *ikram* LOL XD
boleh pilih nak yg mcm mana . doodles lelaki / perempuan , haiwan pun ada wehhh. haha
sampai susah nak pilih mana sebab banyak sgt . seriously ! tak percaya tgk dekat blog abg fiz SINI .
dh tengok ? taktipu pnye lah . semua nya cantik sangat kan. kalau nak, ambil la kt blog fizgraphic.jangan lupa cakap terimakasih kay :) ni ain tunjuk salah satu doodle abg fiz buat : 
Lagi satu , abg fiz ni rajin betul update dia punya blog. ada je yang di-update ,tabikkk la =D
bila ada benda yg di-update je, ain akan baca. takkan miss lah . sebab nak tau apa lah abg fiz ni update . huhu :') smpai blog abg fiz ni dlm rank . blog ain ni pun takda dalam rank.hakhak. so abg fiz mmg hebat la sampai boleh masuk dalam rank tu . huyoooo . tahniah tahniahhh =D
So, adik-adik or sape-sape yg ada blog or yg baru nak berjinak-jinak dgn dunia berblogging ni amat digalakkan utk tengok semua tutorial fizgraphic ni . blog korg mesti cantik lah .So, jum singgah kt blog Fizgraphic :)
ok tu je . assalam ! 
                                                                                                         

TERIMA KASIH SUDI BACA :) ILOVEYOU . HEHE

 

Le Boss

Last ONLINE at
9 Februari 2013
Syaf sweet 18 2013 :) Not Active

Le Blogger

Me Love You